Offerte nodig, of een dringende herstelling?

Offerte vragen  03 / 887.76.52

99% van onze installaties zijn na 5 jaar nog steeds 100% probleemvrij

Wij antwoorden binnen 3 werkdagen!

Airconditioning kiezen en installeren

×

Error message

 • The MailChimp PHP library is missing the required GuzzleHttp library. Please check the installation notes in README.txt.
 • Notice: Trying to get property of non-object in mailchimp_signup_subscribe_form() (line 314 of /home/medi2852/domains/websites-4-hvac.be/public_html/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
×

Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Airco is vandaag de dag geen overbodige luxe meer, zowel bedrijven als particulieren kennen al lang de voordelen van airco. Bedrijven zien snel de betere werkprestatie van hun werknemers, iedereen werkt immers liever in een aangename temperatuur, maar ook thuis kan dit leiden tot een beter leef- en slaapcomfort . Nochtans zijn er nog steeds erg veel vooroordelen omterent airco, daarom leggen we graag even uit waar er opgelet moet worden voordat je een airco laat plaatsen .

 

Er zijn zeer veel merken op de markt en elk merk prijst zichzelf de hoogte in. Toch kan je snel het kaf van het koren scheiden met enkele eenvoudige tips. Sinds september 2015 is elke fabrikant verplicht elke unit te voorzien van een energie label . Door de verschillende labels te vergelijken kan je al snel de kwaliteit en het verbruik van de unit vergelijken . Tevens is de fabrieksgarantie een steevast argument; de meeste goedkopere airco fabrikanten geven slechts 2 jaar garantie, hierdoor kan je snel terug in kosten vallen en is het fijne gevoel van die slimme aankoop snel vergeten. De betere merken geven een garantie van min 3 tot 5 jaar .

Omdat Klimax enkel staat voor kwaliteit werken we dan ook uiteraard louter met kwaliteits merken. Onze klanten tevreden, wij tevreden!

 

Daikin

Daikin is een zeer innovatief merk en zijn al een geruime tijd op de Belgische markt, vandaar dat ook iedereen Daikin bij naam kent . Daikin is geen Belgisch merk zoals vele denken maar is zoals de meeste kwaliteitsmerken van Japanse makelij.

 

Mitsubishi

Mitsubishi behoort zeker tot de top wanneer we spreken over kwaliteit en bedrijfzekerheid. We merken dit al snel op wanneer onze techniekers de buitenunits opheffen, deze wegen al gauw een pak meer dan vergelijkbare merken. Een groot voordeel van Mitsubishi is de makkelijke montage, hierdoor wordt het risico op montage fouten beperkt. Ook Mitsubishi behoort tot de Japanse familie van airco .

 

Fuijitsu

Klimax is gestart met de plaatsing van Fujitsu omdat dit merk zich al meermaals heeft bewezen. Met de standaard garantie van 5 jaar staan ze zeker sterk in de markt. Fujitsu is prijs-kwaliteit vergeleken zeker een goede keuze.

 

Samsung

Als enige bij Klimax behoort Samsung niet tot de Japanse merken, maar we zijn zeker overtuigd van de kwaliteit en voornamelijk het geringe energie verbuik. Wereldwijd is Samsung een zeer sterke speler in elektronica, maar ook op het gebied van airco behoren zij tot de betere.

 

Wij doen installatie,
onderhoud en
herstellingen
van
03 887 76 52
info@klimaxklimatisatie.be

We'll answer you within 3 working days

Klimax Klimatisation
Ons werkgebied:

We're based in Aartselaar and have customers all around Belgium: Antwerpen-stad, Kontich, Mortsel, Rumst, Mechelen, Schoten, Wijnegem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lier, Bornem, … etc

Waarom kiezen voor Klimax?

 • Goed opgeleide en ervaren vakmannen
 • permanent bemand kantoor waar u altijd terecht kan
 • 5 jaar volledige garantie op het materiaal en de installatie
 • erkend partner van uitsluitend kwalitatieve merken

Wij doen:

 • Installatie
 • Herstellingen
 • Onderhoud

Van:

Voor:

 • Particulieren
 • Retail
 • Projectontwikkeling

Copyright 2015 Klimax Klimatisatie - Algemene gebruiksvoorwaarden - Webdesign by www.websites-4-hvac.be