Offerte nodig, of een dringende herstelling?

Offerte vragen  03 / 887.76.52

Ventilatie in bestaande gebouwen

×

Error message

  • The MailChimp PHP library is missing the required GuzzleHttp library. Please check the installation notes in README.txt.
  • Notice: Trying to get property of non-object in mailchimp_signup_subscribe_form() (line 314 of /home/medi2852/domains/websites-4-hvac.be/public_html/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
×

Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Condens- en schimmelvorming

Een veelvoorkomend probleem dat we tegenkomen bij net gerenoveerde of beter geïsoleerde woning is condensvorming en schimmelvorming. In vele gevallen laten mensen dan hun muren injecteren met allerlei middelen, maar komen zelden tot een goed resultaat en geven bovendien handen vol geld uit. Maar vanwaar komt deze schimmel en wat kan je eraan doen? Een bestaande woning is nog gebouwd met koudebruggen, dit kunnen de ramen zijn, een betonnen balk of een minder geïsoleerde buitenmuur. De woning is verbeterd op het gebied van tocht en isolatie, maar het zijn de bewoners die het vocht produceren door ademhaling, douchen, koken, enz…

Voor de verbouwingen kon dit vocht afgevoerd worden met de tochten in de woning. Nu zal het vocht in de lucht eerst condenseren aan de koudste plaats in de woning maw de koudebruggen. 

 

Het eerste jaar zal dit niet opvallen, want de muur kan wel wat vocht absorberen. Eens deze verzadigd is, zullen schimmels zichtbaar worden en leiden tot een zeer slechte luchtkwaliteit. Wij hebben reeds meerdere bestaande woningen voorzien van balansventilatie, waarna de problemen van schimmel en geuren verdwenen zijn.

 

Het is uiteraard een stuk goedkoper en aangenamer om deze werken tijdens de verbouwing of renovatie te voorzien, want achteraf brengt dit kosten met zich mee. Het is ook belangrijk je goed te informeren omtrent de kwaliteit van de ventilatie unit. Er zijn zeer veel merken op de markt en ook hier is de juiste keuze belangrijk. Gelukkig kan je vandaag beroep doen op de energielabels van de toestellen.

 

 

Wij doen installatie,
onderhoud en
herstellingen
van
03 887 76 52
info@klimaxklimatisatie.be

We'll answer you within 3 working days

Klimax Klimatisation
Ons werkgebied:

We're based in Aartselaar and have customers all around Belgium: Antwerpen-stad, Kontich, Mortsel, Rumst, Mechelen, Schoten, Wijnegem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lier, Bornem, … etc

Wij doen:

  • Installatie
  • Herstellingen
  • Onderhoud

Van:

Voor:

  • Particulieren
  • Retail
  • Projectontwikkeling

Copyright 2015 Klimax Klimatisatie - Algemene gebruiksvoorwaarden - Webdesign by www.websites-4-hvac.be