Offerte nodig, of een dringende herstelling?

Offerte vragen  03 / 887.76.52

Over ons

×

Error message

  • The MailChimp PHP library is missing the required GuzzleHttp library. Please check the installation notes in README.txt.
  • Notice: Trying to get property of non-object in mailchimp_signup_subscribe_form() (line 314 of /home/medi2852/domains/websites-4-hvac.be/public_html/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
×

Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Klimax is reeds 10 jaar actief in klimatisatie met oog op hernieuwbare energie.
We zijn destijds gestart uit het reeds bestaand familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring genaamd Elektro Van Velthoven .
We zijn vandaag nog steeds een familiebedrijf wat onze klanten alleen maar ten goede komt.

 

Tijdens deze periode van meer dan 10 jaar zijn we zeer actief geweest in het steeds verbeteren van onze service en voornamelijk de zoektocht naar de meest energiezuinige systemen.Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan de verbetering van het milieu.De zaakvoerder Sven Van Velthoven was al tijdens zijn studies zeer gepasioneeerd door klimatisatie en koeling .
 
 
 
Het is ook door deze passie en overtuiging dat hij destijds de beslissing gemaakt heeft het bestaande bedrijf niet verder te zetten maar een nieuwe uitdaging aan te gaan .Hier werden dan ook de eerste stenen van Klimax Klimatisatie gelegd. In het begin was de specialiteit van Klimax voornamelijk airconditioning en koeling , maar al gauw bleek er veel meer in ons bereik te zijn .

 

Energie prijzen stegen en betere oplossingen voor verwarming boden zich aan. Warmtepompen en ventilatie werden nieuwe takken van het bedrijf en extra personeel werd aangeworven . Toch waren deze oplossingen volgens Klimax niet voldoende voor de nieuwbouw van de toekomst dus gingen we oplossingen zoeken over de landsgrenzen heen. Denemarken, Zwitserland en Zweden beschikte reeds over zeer kwalitatieve producten die zich bewezen hadden in koudere klimaten .
Vermits we hierdoor goede expertise verkregen van de mogelijkheden besloten we om het beste van de markt te nemen en dit nog te verbeteren naar de Belgische vraag en wetgeving .

Hierdoor is Klimax Klimatisatie vandaag uw beste keuze voor uw energiezuinige woning, appartement en zelfs kantoorgebouwen .

 

Wij doen installatie,
onderhoud en
herstellingen
van
03 887 76 52
info@klimaxklimatisatie.be

We'll answer you within 3 working days

Klimax Klimatisation
Ons werkgebied:

We're based in Aartselaar and have customers all around Belgium: Antwerpen-stad, Kontich, Mortsel, Rumst, Mechelen, Schoten, Wijnegem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lier, Bornem, … etc

Wij doen:

  • Installatie
  • Herstellingen
  • Onderhoud

Van:

Voor:

  • Particulieren
  • Retail
  • Projectontwikkeling

Copyright 2015 Klimax Klimatisatie - Algemene gebruiksvoorwaarden - Webdesign by www.websites-4-hvac.be