Offerte nodig, of een dringende herstelling?

Offerte vragen  03 / 887.76.52

Daikin Airco voor

Bekijk het nu

Superdeal Daikin

×

Foutmelding

 • The MailChimp PHP library is missing the required GuzzleHttp library. Please check the installation notes in README.txt.
 • Notice: Trying to get property of non-object in mailchimp_signup_subscribe_form() (regel 314 van /home/medi2852/domains/websites-4-hvac.be/public_html/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
×

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Daikin, perfect integreerbaar in uw woning

De Daikin wandmodellen zijn de ideale oplossing voor renovatieprojecten. Ze ogen modern, zijn bijzonder stil en energiezuinig en creëren een aangenaam leefklimaat in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, dit dag en nacht, het hele jaar door. Bovendien kunnen de hoogwaardige warmtepompen van Daikin niet alleen koelen maar ook verwarmen.
Zo kunt u de binnentemperatuur het hele jaar door perfect regelen volgens uw persoonlijke wensen. De binnenunit kan worden gebruikt in pair-combinatie, waarbij één binnenunit wordt aangesloten op één buitenunit.

 

Invertertechnologie

De invertertechnologie van Daikin is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig: inverters regelen het toegevoerde vermogen in functie van de reële behoefte - niet meer, niet minder! Deze technologie biedt twee concrete voordelen:

 

Comfort

Met een inverter investeert u in comfortverhoging. Een invertergestuurd warmtepompsysteem past de koeling en verwarming continu aan volgens de temperatuur in de kamer, wat resulteert in hogere comfortniveaus. De inverter verkort de systeemopstarttijd, waardoor de vereiste kamertemperatuur sneller wordt bereikt. Zodra de correcte temperatuur is bereikt, zorgt de inverter ervoor dat deze behouden blijft.

 

 

 

Energiezuinig

Doordat een inverter de omgevingstemperatuur bewaakt en bijstelt indien nodig, daalt het energieverbruik met 30% in
vergelijking met een traditioneel aan/uit-systeem! (niet-inverter).

Met een warmtepompsysteem combineert u een onovertroffen rendement met een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

 

Daikin Airco voor

1.499,-

Bekijk nu onze maandelijkse superdeal !

Wij doen installatie,
onderhoud en
herstellingen
van
03 887 76 52
info@klimaxklimatisatie.be

Wij antwoorden binnen de 3 dagen!

Klimax Klimatisation
Ons werkgebied:

Gevestigd in Aartselaar zijn we actief in de ruime omgeving van Antwerpen: Antwerpen-stad, Kontich, Mortsel, Rumst, Mechelen, Schoten, Wijnegem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lier, Bornem, … etc

Waarom kiezen voor Klimax?

 • Goed opgeleide en ervaren vakmannen
 • permanent bemand kantoor waar u altijd terecht kan
 • 5 jaar volledige garantie op het materiaal en de installatie
 • erkend partner van uitsluitend kwalitatieve merken

Wij doen:

 • Installatie
 • Herstellingen
 • Onderhoud

Van:

Voor:

 • Particulieren
 • Retail
 • Projectontwikkeling

Copyright 2015 Klimax Klimatisatie - Algemene gebruiksvoorwaarden - Webdesign by www.websites-4-hvac.be